Luleå Stars, 2012-2013

tisdag 8 oktober 2013

Go Stars - presentation av Alexandra Ferm

Då ska vi ta och presentera laget och coacherna lite mer. Årets upplaga är betydligt yngre än föregående upplaga, flera av de erfarna och lite äldre spelarna har tyvärr slutat, lämnat eller gett sig in i andra karriärer.

Årets trupp består av en spelare född 86, två födda 93, tre 94, en 95, fyra 96, en 97 och en 98. Först ut är Alexandra Ferm, vår "veteran", som ifjol spelade med Northland Basket men som under året fått jobb som gjort att hennes elitkarriär inte riktigt gick att kombinera med det civila arbetet. Alex är från Bankeryd i Småland och är, som hon beskriver det själv, en irrationell basketspelare. Hon har energi och vilja, är en enorm tävlingsmänniska och kommer vara en av seriens bästa poänggörare då hon har både drive och skytte i sin offensiva verktygslåda.

I vårt unga lag kommer Alex att vara en viktig pusselbit där hon, förutom att vara en poänggörare, också kommer att bidra med ledarskap och erfarenhet till våra yngre.

Vi hoppas att våra trogna supportrar på läktaren i Hälsans Hus kommer och stöttar oss och ger oss massor av energi under årets säsong. Är det någonting både Alex och laget redan står för så är det hårt arbete och massor av energi. Träningarna hittills har varit en tuff process av inlärning där fokus har varit hur man tränar, gör sig redo och att varje träning bör vara tävlingslik. Är det något som vårt unga lag kommer att visa så är det rätt inställning och en mentalitet att aldrig sluta spela.

Håll ut till den 27 oktober när ni kan ses oss nästa gång i Hälsans Hus. Tills dess får ni hålla koll på fler presentationer av spelarna i truppen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar