Luleå Stars, 2012-2013

fredag 19 november 2010

Äntligen matcher igen!

Kommande helg spelar vi dubbelmöte i Stockholm. Tidigt i morgon bitti lyfter 10 spelsugna tjejer och två laddade coacher från Luleå airport. Serieledarna Järfälla är helgens första utmaning. Det blir riktigt kul och tufft att få möta dem.

Så här säger Coach Johan Persson från Järfälla om lördagen: "Då var det dags igen, ännu ett lag från Luleå på besök, denna gång Luleå Stars. Den här gången är vi tillbaka där vi trivs bäst, Sporthallen.
Stars har alltid ett bra lag och är lika tuffa att möta varje år så vi förväntar oss inget annat än en tuff och rolig match. För vår del så handlar det om att jobba vidare med och tro på det vi vill göra i offense samt att spela ett tufft- och starkt lagförsvar.
När vi spelar tillsammans på båda sidor av plan så är det inte kul att möta oss men alltför ofta tar vi 'den enkla vägen ut' och skapar lägen genom endast individuella prestationer istället för genom lagspel. Detta vill vi komma bort ifrån helt och hållet och jag känner att vi är en bra bit på vägen. Spelarna får mer och mer förståelse för vad vi vill göra som ett lag.
Bortalaget kommer att få jobba hårt för att få med sig ett rosa protokoll hem det vill jag lova. Och vi kommer att jobba ännu hårdare för att det rosa pappret ska hamna hos oss.
Det var en riktigt bra och skön stämning sist när vi spelade i den mindre Jak.skolan, hoppas att alla som var där kan ta med sig några vänner och bekanta till och hjälpa oss att skapa samma stämning i Sporthallen på lördag! // Coach JP"



Vi ska göra vårt bästa för att det rosa protokollet ska hamna i våra händer efter matchen!
/Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar