Luleå Stars, 2012-2013

söndag 21 november 2010

Andra bortahelgen...

I skrivande stund sitter vi på Arlanda och inväntar flyget hem. Helgen har varit blandad. Igår mötte vi Järfälla, ett lag som aspirerar på att gå upp i damligan. Dem ligger för närvarande etta i serien så det skulle bli en tuff nöt att knäcka för oss.
Tack vare bra distansskytte till en början hänger vi skapligt med och i halvtid ligger vi endast under med 5p. Tyvärr lyckas vi inte hålla upp det fina spelet i andra halvlek och slutresultatet visar förlust med 19p. Kul var ändå att vi lilla "skitunge" Emma fick göra seriedebut.
Idag stod Järva för motståndet. Dem brukar gilla att spela med ett högt tempo och mycket press. Dock lirade dem inte så idag vilket gjorde att vi kunde utnyttja vår storlek, med Hanna i spetsen, och vi tog därmed ledningen ganska tidigt. Trots detta blev det onödigt spännande i slutet, men med lite tur och viss skicklighet vann vi matchen med 6p.
Nu väntar en bra träningsvecka inför säsongens första derby mot BG. Det kommer bli en tuff match och framförallt en rolig match. Så ta med dig alla dina vänner och kom dit
//ass.coach

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar