Luleå Stars, 2012-2013

måndag 25 oktober 2010

Säsongens tredje..

Ny match, den här gången stod Alvik för motståndet. Ett lag som bygger sitt spel på mycket fart, aggressivitet och rörelse. Dock hade några i deras lag skrivit högskoleprovet och det syntes på matchen. Samtidigt spelade vi bra och inte tillät enkla poäng.
Vi har den gångna veckan snackat mycket om inställning och vilja att pusha sig själv och andra på träningarna för att vi ska bli bättre. Det syntes att tjejerna tagit till sig detta för vi spelade stundtals riktigt bra.
Vi lyckades dra ifrån redan från början och ett tag i tredje perioden ledde vi med närmare 30p. Något som kändes skönt just med tanke på hur vi har lirat hittills, inte riktigt kommit upp till den nivån som vi vet att vi har.
Alla bidrog till den här vinsten men jag vill ändå passa på att höja en av tjejerna, det är Anna Holmgren. En spelare som har defensiven som sin starka sida, i matchen mot Alvik fick hon även riktigt bra utdelning i sitt offensiva spel.
Nu väntar ännu en träningsvecka, förhoppningsvis ännu bättre än förra, och på lördag kommer Eskilstuna på besök. Då ska vi visa ännu en gång att vi är ett tufft lag att möta.
Hoppas vi ses i hallen...
//Ass. coach

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar