Luleå Stars, 2012-2013

fredag 21 januari 2011

Solna på söndag

Årets första hemmamatch mot Telges utvecklingslag Kringlan förra lördagen blev en spännande historia. Vi presterar väldigt bra basket stundtals och det gör även Kringlan. Det är så jämnt  i slutet och med 8 sekunder kvar ligger vi under med två poäng, Bettan blir foulad och får gå till straffkastlinjen. Hon sänker båda straffarna. Lika 62-62. Kringlan har chans att avgöra men vi stoppar dem och tar matchen till förlängning.  
Kringlans skyttar vaknade till på allvar mot slutet av matchen och fortsatte sätta tunga 3:or i slutet av förlängningsperioden. När slutsignalen går står det 69-71 på resultattavlan.
Vi vinner som ett lag och förlorar som ett lag och drar lärdom av varje match vi spelar.

Tung förlust men vi har fokuserat om och haft en riktigt bra träningsvecka. Nu är vi väldigt laddade att få möta nästa utvecklingslag som är på besök idag, Solna Branten. Vi får bland annat se upp med duktiga trion Emelie Enjebo, Jennifer Sandmark och Johanna Falkenstrand, deras dubbellicensierade tjejer som också spelar med Solna Vikings. Agnes Mellström, aktuell för DU18 landslaget är också en väldigt tongivande spelare.

Det blir ytterligare en tuff match i årets jämna serie. Solna har gått riktigt bra efter jul och gjorde en mycket bra match mot serieledarna Järfälla, endast tre poäng från seger.
Så…Stötta oss från läktaren. Nu kör vi!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar