Luleå Stars, 2012-2013

torsdag 13 januari 2011

Förra helgen och helgen som kommer...

Förra helgen spelade vi borta i Stockholm och årets första bortamatch hade kunnat genomföras på ett mycket bättre sätt. Det var alldeles för mycket slarv i vällingbyhallen (37 turnovers) mot Blackeberg och vi stod som besvikna förlorare vid slutsignalen 64-59

På söndagen möter vi Stockholmspolisen och nu har vi hittat fokus igen. Vi spelar strålande i stort sett hela matchen. Fint skytte av laget med Lovisa Skoog i spetsen och Anna Holmgren som var 100% från trepoängslinjen. Stabilt spel av våra guarder Bettan och Emma Eriksson som är tillbaka med besked. Vår kapten Ylva är som vanligt viktig för oss både offensivt och defensivt. Comeback för vår "gamling" Gabriella Lundström som anslutit till truppen nu och sprider massor med positiv energi. Gabi blev ju väldigt skadedrabbad sist hon var med oss och var tvungen att sluta. Nu är hon sakta men säkert på väg tillbaka, det visade hon förra helgen. Vi kan också med glädje hälsa vår duktiga utvecklingsspelare Olivia Jonsson välkommen till truppen fullt ut.
Detta för att Lovisa och Gunilla lämnar laget den 1 februari då de åker ut i världen och reser.

Vinst mot Polisen alltså, 73-85.

Nu på lördag är det dags för årets första hemmamatch och då ställs ett utvecklingslag mot ett annat! Kringlan är ju Telges utvecklingslag och har en trupp fylld med duktiga spelare. För att nämna några av deras unga och lovande tjejer så kommer ni att få se DU18 landslagsaktuella Gabriella Frykbo, Mikaela Gustafsson, Helena Kurt och Ulrika Holmqvist (de tre sistnämnda har dubbellicens och spelar även med Telge) Från DU16 landslaget får vi se upp för Jelena Jakovljevic och Cassandra Martinson.

Vi är laddade!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar