Luleå Stars, 2012-2013

onsdag 13 februari 2013

Äntligen bortavinst

Det har varit svårt på bortaplan i år och bortahelgen 2-3 februari var inget undantag.
Lördagens motstånd stod KFUM Central för. På hemmaplan gjorde vi en kanonmatch och vann mot dem. I bortamatchen höll vi på att göra om samma sak. Vi turas om att leda och är uppe med 9 poäng ett tag. I slutsekundrarna av matchen står det 74-74 och vi har bollen i våra händer. Tyvärr lyckas vi inte då avgöra matchen men tog den till en förlängning. Här tar vi slut och förlusten är ett faktum, 77-86. Förra mötet hade de inte ligameriterade Jennie Thingvall med och vi fick inte riktigt stopp på henne och Helena Klackenberg. Tung förlust men riktigt bra insats av laget ändå.

Det var nykomlingen Josefin Hellbergs första bortamatch i Starslinnet och hon stod för en riktigt bra prestation i helgen. Frida Lundholm som varit knäskadad är tillbaka på allvar och sänkte sina skott, 19 poäng totalt. Övrig statistik hittar ni här: KFUM Central-Luleå Stars

Söndagens motstånd var Järva och vi krigade till oss vår efterlängtade bortaseger, 89-63.
Statistik från matchen här: Järva-Luleå Stars Där ser ni bland annat att Johanna Lundström hade laddat skottbössan och satte 3/5 tvåor och 6/8 från trepoängslinjen.

På lördag hälsar vi BG Fryshuset välkomna till hälsans hus, blå hallen. Uppkast 16.00.

Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar