Luleå Stars, 2012-2013

måndag 24 oktober 2011

Vinst mot Alvik

Eftersom Stockholmspolisen drog sig ur basketettan norra så blev det ingen bortahelg i Stockholm för oss förra helgen. Vi flyttade istället Blackeberg matchen så vi får spela ett dubbelmöte i februari istället. Detta medförde ju då att vi fick ett ofrivilligt långt matchuppehåll men eftersom höstförkylningarna härjat hos de flesta av oss så var väl det det enda positiva med den saken.

I går var det då äntligen dags för match igen. Denna gång var det Alvik basket som stod för motståndet. Alvik har ett gäng unga spelare med mycket vilja och energi. De hade förlorat stort mot BG dagen innan och var säkert revanschsugna inför vår match. Vi visste att vi måste fokusera på rätt saker direkt från start!

För första gången för den här säsongen så presenterade sig Mikaela Sjöström på planen.
”Mickis” är ju en av våra tre duktiga dubbellicensierade spelare som både spelar och tränar med Northland basket och med oss. Ifjol spelade hon med Basketgymnasiet och mötte oss i derbyna men nu är Mickis laddad att äntligen få spela matcher i starslinnet!

Kul lagvinst, 80-40, där Frida Lundholm blev matchens lirare och statistik från Luleå Stars- Alvik hittar ni här: Stats från matchen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar